Sonbahar Güzellikleri: Tekirdağ Ormanları

Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere ve Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yeniköy mahallelerindeki ormanlar, sonbaharın gelişinin müjdecisi olarak yeşil, sarı ve turuncunun büyüleyici tonlarına bürünerek göz alıcı bir görünüme kavuştu. Bu doğal güzellik, bölgenin sakinlerine ve ziyaretçilerine unutulmaz anlar sunuyor.

Sonbahar Güzellikleri: Tekirdağ Ormanları

Doğaseverler ve amatör fotoğraf tutkunları, bu muhteşem ormanlık alanda yürüyüş yapmanın yanı sıra, doğanın sunduğu bu renk cümbüşünü ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekmenin keyfini çıkarıyor. Sonbahar renklerinin hâkim olduğu bu ormanlar, Uçmakdere yolunu kullanan sürücülere de görsel bir şölen sunarak keyifli bir yolculuk imkanı sağlıyor.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği üyesi Güven Çelik, Tekirdağ’ın her mevsimde farklı ve eşsiz güzellikler sunduğunu belirtti. Sonbaharın etkileyici atmosferinin hissedilmeye başlandığını ifade eden Çelik, şunları ekledi: “Ormanlarda daha çok yaprağını döken ağaçların bulunması, sonbaharda yaşanan renk cümbüşünü yakından görmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Biz fotoğraf tutkunları için bu ormanlar adeta doğal bir stüdyo haline geliyor. Güzel kareler yakalamak amacıyla sık sık buraya geliyoruz. Sarı, kahverengi ve kızıl tonlarına dönüşen ağaçların oluşturduğu manzara gerçekten muazzam.”

Sonbahar Güzellikleri: Tekirdağ Ormanları

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın