Football Manager 2025: Milli Takım Modu Kaldırılıyor

Football Manager, gelecek yıl için büyük bir değişikliğe imza atarak Milli Takım modunu kaldırma kararı aldı. Oyunun geliştirici ekibi tarafından yapılan resmi açıklamada, bu kararın alınmasındaki sebep olarak geliştirme sürecinde karşılaşılan zorluklar gösterildi. FM 2025, FM 2025 Konsol ve FM 25 Touch versiyonlarında milli takım yönetiminin oynanabilir bir mod olarak yer almayacağı belirtildi.

Futbolun uluslararası arenada verdiği milli aranın ardından, uluslararası yönetim moduna daha derin bir bakış yapıldığı ve planların beklentileri karşılayacak kalitede olmadığı ifade edildi. Bu nedenle, milli takım modunun bu sürümde yer almadığına dikkat çekildi. Ancak, farklı bir geliştirme rotası ve yeni bir kod temeli üzerine kurulduğu için, FM 25 Mobile’de milli takım yönetimi yapabilmenin mümkün olacağı duyuruldu.

GERİ DÖNECEK

Öte yandan, Football Manager 2026 ile birlikte milli takım yönetimi modunun geri döneceği müjdesi de verildi. Uluslararası yönetim, ana oyunun bir parçası olarak yeniden oyuncularla buluşacak ve bu içerik ilave bir indirilebilir içerik şeklinde sunulmayacak.

FOOTBALL MANAGER 2025 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Football Manager 2025’in tanıtımının Eylül ayının sonunda yapılması planlanıyor. Oyunun resmi çıkış tarihi ise Kasım ayının ortası olarak öngörülüyor. Beklentiler oldukça yüksek ve futbol tutkunları bu yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyor.