Football Manager 2025 Çıkış Tarihi ve Yenilikler

FM 25’in Çıkış Tarihi Yaklaşıyor

Dünyanın en popüler menajerlik oyunları arasında yer alan Football Manager’ın yeni sürümü olan FM 25 için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Oyunseverler, Football Manager 2025’in çıkış tarihi hakkında merakla araştırmalar yapıyor. Peki, FM 25 ne zaman piyasaya sürülecek?

FM 2025 Ne Zaman Çıkacak?

Football Manager 2025’in resmi tanıtımının eylül ayının sonunda yapılması planlanıyor. Oyunun ise kasım ayının ortalarında oyunseverlerle buluşması bekleniyor. Bu durumda, FM 25’in kasım ayı itibarıyla raflardaki yerini alması öngörülüyor.

Milli Takım Modu Kaldırılıyor

Gelecek yıl için önemli bir değişiklik olarak, Football Manager, Milli Takım modunu kaldırma kararı aldı. Oyunun geliştirici ekibinden yapılan resmi açıklamada, bu modun geliştirilmesinde yaşanan zorluklar nedeniyle FM 2025, FM2025 Konsol veya FM25 Touch sürümlerinde oynanabilir bir seçenek olarak yer almayacağı belirtildi.

Uluslararası yönetim moduna daha yakından bakıldığı ve verilen milli aralar sebebiyle istenilen kalitede bir modun oluşturulamadığı ifade edilerek, bu kararın alındığı vurgulandı. Ancak, farklı bir geliştirme rotası ve yeni bir kod temeline dayandığı için FM 25 Mobile sürümünde milli takım yönetimi mümkün olmaya devam edecek.