OtoPriz’den Bankkart Kullanıcılarına Özel Elektrikli Araç Şarj Kampanyası

Yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapan Eksim Holding bünyesinde faaliyet gösteren OtoPriz, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunan yerli hızlı elektrikli araç şarj istasyonları ile dikkat çekiyor. OtoPriz, kullanıcılarına sunduğu yeni kampanya ile elektrikli araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcılarına özel bir kampanya başlatıldı.

Kampanya Detayları

OtoPriz şarj istasyonlarında, Bankkart ile yapılan harcamaların %20’si anında iade ediliyor. 16 Eylül – 15 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya ile Bankkart kullanıcıları, OtoPriz istasyonlarında gerçekleştirdikleri şarj işlemleri sayesinde 500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma şansına sahip oluyor.

Liralar Anında Yükleniyor

Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS üzerinden alışveriş işleminden önce kayıt olunması gerekiyor. Elektrikli araç kullanıcıları, bu işlemleri tamamladıktan sonra kazanılan Bankkart Liralar anında hesaplarına yüklenecek ve 21 Kasım 2024 tarihine kadar kullanılabilir olacak.

OtoPriz Hakkında

Eksim Holding’in çatısı altında yer alan OtoPriz, yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptığı yatırımlarla elektrikli araç şarj istasyonları alanında önemli bir konumda bulunuyor. Kullanıcı dostu mobil uygulaması ve 7/24 müşteri destek hizmetleri ile dikkat çeken OtoPriz, yüksek hızlı elektrikli şarj istasyonu ağına kesintisiz yatırımlar yaparak elektrikli araç sahiplerine kapsamlı şarj çözümleri sunmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın